KNMV Motorfest ’23

Datum evenement

17 september, 2023

Tijdstip evenement

10:00

Aankomend evenement

Papendal

De KNMV heeft zin in een feestje! Daarom organiseert zij op zondag 17 september Motorfest ’23! Een geweldige dag uit voor elke motorrijder. Ontdek motoren, verken de markt, maak een rondrit op nieuwe machines en geniet! Motorfest ’22 is een dag voor alle motorrijders, van jong tot oud en van KTM- tot BMW-rijders.

Dit evenement biedt alles wat een goed evenement je te bieden heeft. Lekker eten, goed gezelschap, muziek en natuurlijk motoren. Aan de andere kant van het terrein verken je alles op twee wielen uit Italië. De Ital-dag wordt door een andere organisatie georganiseerd, maar je bent met jouw ticket van harte welkom om een bezoekje te brengen aan dit Italiaanse feestje.

Heb je zin om met ons mee te rijden naar Motorfest’23? Dan rijden we als groep gezamenlijk naar het evenemententerrein in Papendal. We starten om 10.00 uur met koffie en gebak op de rijschool in Zwolle. Via een mooie route rijden we naar Motorfest’23, indien gewenst met een voorrijder. Daar genieten we van het evenement van de KNMV en de Ital-dag. De route huiswaarts mag je zelf uitstippelen, want je bent vrij om te gaan wanneer je wilt.

Aanmelden

Tickets Aantal tickets Prijs per ticket
Motorfest 23 Aantal tickets
Prijs per ticket 25,00
Geselecteerd: Totaal

Aankomend evenement

Aantal plaatsen 20

Aankomende evenementen

  • 17 september, 2023 10:00 - 17:00
Deel via social media
Toevoegen aan agenda
Ga naar de bovenkant