Proefles motorrijden Zwolle2023-12-05T16:58:30+01:00

Proefles motorrijden Zwolle

Wil jij in de toekomst je motorrijbewijs gaan halen? Kom er tijdens een proefles motorrijden achter of motorrijles iets voor jou is!

Een proefles motorrijden Zwolle in het kort:

  • Kosten: 99 euro

  • Duur: 120 minuten

  • Locatie: IJsselhallen Zwolle

Hoe ziet een proefles motorrijden in Zwolle eruit?

Om er achter te komen of motorrijden iets voor je is, kun je een proefles motorrijden in Zwolle volgen. Tijdens de motorrijles oefenen we op het afgelegen parkeerterrein van de IJsselhallen in Zwolle. Ons doel tijdens deze les is om ervoor te zorgen dat je kennis maakt met de lesmotor en gevoel krijgt voor het motorrijden.

We starten de dag op de rijschool van Motorprofessional in Zwolle. Hier maken we onder het genot van een kop koffie kennis met elkaar en vertellen we je meer over hoe het traject tot het behalen van je motorrijbewijs A eruitziet. Het motorrijbewijs bestaat namelijk uit twee praktijkexamens en het motortheorie-examen. 

Na de uitleg rijden we samen naar het afgelegen oefenterrein van de IJsselhallen in Zwolle. Je rijdt hier bij de instructeur achterop naartoe. Op het oefenterrein is het jouw beurt! Je mag hier zelf ervaren hoe het is om op de motor te stappen en weg te rijden. Lukt dit al goed? Dan gaan we zelfs al met enkele oefeningen die je nodig hebt voor je algemene voertuigbeheersing aan de slag!

Proefles motorrijden aanvragen

*verplichte velden

Toestemming voor opslaan gegevens

Hoe ziet het vervolg voor het behalen van je motorrijbewijs A eruit?

Voordat we starten met lessen op de weg, moet je namelijk in het bezit zijn van je AVB examen. Hiermee toon je aan dat je over de vaardigheden beschikt om een motor te besturen. Bij Motorprofessional oefen je alle algemene vaardigheden voor het examen en heb je de voertuigbeheersing goed onder de knie. 

Tijdens de weglessen ligt onze focus op risicoperceptie en veilig rijden. Je bent als motorrijder namelijk veel kwetsbaarder dan als automobilist. Door mogelijke risico’s op voorhand goed in te schatten, kun je veel ongevallen voor zijn. Zo zorg je er zelf voor dat je aan het eind van die heerlijke motorrit weer veilig thuiskomt. We bereiden hiermee al tijdens de lessen voor op het AVD-examen en om nog sneller je motortheorie te kunnen halen, bieden we regelmatig klassikale lessen om hier in groepsverband mee te oefenen.

Veelgestelde vragen over een proefles motorrijden in Zwolle

Als nieuwe motorrijder heb je misschien vragen over hoe een motorrijles in Zwolle eruit ziet. Hieronder hebben we veel gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Hoe lang duurt een proefles motorrijden in Zwolle?2023-01-27T22:09:35+01:00

Een proefles motorrijden in Zwolle duurt 120 minuten.

Wat kost een proefles motorrijden in Zwolle?2023-12-05T16:55:56+01:00

Een proefles motorrijden kost 99 euro. We gaan 120 minuten aan de slag om jouw startniveau te bepalen. Op basis daarvan kijken we welk lespakket voor het motorrijbewijs het best op jouw situatie aansluit.

Waar volg ik de proefles motorrijden in Zwolle?2023-01-27T22:09:31+01:00

Een proefles motorrijden in Zwolle volg je op het afgesloten parkeerterrein van de IJsselhallen in Zwolle. 

Wat moet ik meenemen voor een proefles motorrijden in Zwolle?2023-01-27T22:09:28+01:00

Je proefles motorrijden in Zwolle is op de nieuwste BMW Motoren. Zorg ervoor dat je gemakkelijke onderkleding draagt. De beschermende motorkleding, laarzen en een helm leen je van Motorprofessional voor je proefles.

Welke kleding heb ik aan tijdens mijn proefles motorrijden in Zwolle?2023-01-27T22:09:26+01:00

Om veilig motor te rijden, draag je beschermende motorkleding. Motorprofessional beschikt over motorkleding, laarzen en helmen in verschillende maten. Deze heb je in bruikleen tijdens je proefles motorrijden en tijdens je motorrijlessen bij Motorprofessional.

Op welke motor volg ik een proefles motorrijden in Zwolle?2023-01-27T22:09:22+01:00

Motorprofessional beschikt over meerdere lesmotoren. Dit zijn nieuwe BMW motoren, voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen. Tijdens je proefles oefen je op één van deze lesmotoren.

Dit vinden anderen van motorrijles in Zwolle

Carolien Cromwijk
Carolien Cromwijk
2023-01-01
Heb mijn motor rijbewijs behaald via Motorprofessional. Zowel de AVB- als de weglessen als heel prettig ervaren. Laurens en Wietze zijn beiden heel ervaren en geven op een heel prettige manier les. Ze nemen je mee in de wereld van het motorrijden en vooral veilig rijden staat hoog in het vaandel. De begeleiding op weg naar het examen is top en ook de theorie avonden zijn erg helpend. Voor beide examens in 1x geslaagd dankzij de ontzettend fijne en leerzame lessen. Kortom, een goed begin van een nieuw avontuur. Kan het iedereen aanbevelen. Laurens en Wietze, super bedankt!
Anneke Huzen
Anneke Huzen
2022-09-14
Niet gedacht dat ik het in 1x zou halen, wel gehoopt... aangezien bochten rijden niet een sterk punt van mij was. Laurens en Wietze hebben mij goed geholpen hiermee en bochten rijden begon ik steeds leuker te vinden. (Wietze had al voorspeld dat dat ging gebeuren😁) Veel geoefend ook met de "langzame oefeningen" en veel "tips 'n tricks" hierbij gehad. De masterclasses (naast het lessen) van Laurens waren erg leerzaam. En de vorderingen waren prettig te overzien via een app, waar ook "huiswerk" in staat. De BMW 750 is een fijne lesmotor. "echt een motor". Ook top dat er een verlaagd zadel op kan. Al met al een fijne rijschool voor en mét alleen motoren die met rustige begeleiding mij hebben geholpen om mijn rijbewijs in 1 x te halen in zo'n 30 lessen. Ik kom zeker nog een keer langs of om een andere cursus die aan geboden wordt te volgen. De reviews over Motorprofessional deed mij besluiten om hier te gaan lessen na een proefles en het was een goed besluit. Bedankt Laurens en Wietze 🤗💪🏻 Groetjes Anneke..
Martijn Grimm
Martijn Grimm
2022-09-10
Goede leerschool! Laurens en Wietze zijn vakkundig, gepassioneerd en vriendelijk. De nadruk bij Motorprofessional ligt echt op veilig en vertrouwd leren rijden en dat merk je. Je kan bij deze rijsschool ook tijdens het rijden met de instructeur praten via een communicatiesysteem waardoor je meer opsteekt van de les. Écht een aanrader als je voor je A wil gaan!
Inge Vleeschhouwer
Inge Vleeschhouwer
2022-07-27
Ik ben echt super blij dat ik bij Motorprofessional mijn motorrijbewijs heb gehaald!! Laurens en Wietze nemen echt de tijd om op een rustige en vooral veilige wijze alles over het motorrijden bij te brengen. Ook als het even niet lukt denken ze met je mee en weten ze je dat laatste zetje te geven. Dat geeft z’n goed gevoel! Ik heb met heel veel plezier hier gelest en ga nu zelfverzekerd en veilig op pad dankzij Laurens en Wietze! Ik zou iedereen van harte aanraden hier te gaan lessen.
Sheila Steen
Sheila Steen
2022-06-21
Mijn rijlessen heb ik als zeer prettig ervaren. Het waren leuke en leerzame lessen. Vooral de rust van Laurens en Wietze heb ik als prettig ervaren. De heldere feedback, de deskundige begeleiding, ik vond het top!!! Voor mij was mijn motorrijbewijs halen zoveel meer dan alleen het rijbewijs halen. Voor beide examens ben ik in 1 keer geslaagd dankzij Laurens en Wietze. Veiligheid staat voor Laurens en Wietze echt bovenaan. Maar ook de passie voor het motorrijden zelf, heb genoten van de mooie ritten. Op deze manier ga ik dan ook straks met een goed gevoel zelf rijden. Ik zou zeker een ieder van harte aanraden hier te gaan lessen. Nogmaals heel erg bedankt!!!
Maureen van Vilsteren
Maureen van Vilsteren
2022-06-20
Hele fijne rijschool waar ze met geduld omgaan met mensen. Eerste paar lessen van Laurens gehad daarna van Wietze. In het begin had ik af en toe twijfels maar die namen ze direct weg, ik heb met plezier les gehad. Ze geven op een fijne heldere manier les. Ik ben voor beide examens in 1 keer geslaagd dankzij Laurens en Wietze. Ik zal iedereen aanraden bij jullie op les te gaan! Jullie zijn toppers. Ik hoor nog vaak Wietze in mijn achterhoofd zeggen hoe het moet als ik aan het rijden ben. Wietze en Laurens bedankt voor de leerzame fijne en vooral gezellige tijd!
Tamas F.
Tamas F.
2022-04-20
Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald en ben er echt super blij mee!! Met alle dank aan Wietze en Laurens! Deze instructeurs zijn erg goed in de begeleiding en leggen alles op een rustige en duidelijke manier uit. Als er iemand is die een rijschool zoekt is deze 100% aan te bevelen!!! Veiligheid staat boven alles en dat is bij elke les weer de basis. Vanuit hier word je verder opgeleid tot een goede motorrijder. Leuke routes om zo elke keer weer iets nieuws te leren geen les is hetzelfde. Dat maakt het elke keer weer de uitdaging om je zo 'onzichtbaar' door het verkeer te manoeuvreren. Al met al van A tot Z in de puntjes begeleid en dit alles op een leuke, leerzame en vriendelijke manier. Volgende week mag ik mijn Honda CB500x ophalen kan niet wachten om mooie ritten te rijden. Super bedankt heren en ik kom zeker nog eens langs 😉
Iching Su
Iching Su
2020-12-07
My husband learned about Laurens at Motorprofessional in a course in Zwolle. My husband was impressed with Laurens passion for teaching students to become a safer and good rider on the road. Even though I lived in Rotterdam the effort to go to Zwolle for the motorcycle lessons were worth it, as Laurens was a really good instructor. Laurens was very dedicated to make sure I learn how to ride motorcycle correctly and more importantly to be safe on the road. It was not always easy as I was afraid and did not have a lot of confidence in myself. After a couple of months of training and classes I am a proud owner of a License A.I had a very good experience and would recomend Motorprofessional to anyone looking in getting a motorcycle license or even to people that would like to improve its motorcycle skills. And if you don't speak Dutch, that is not an issue. Laurens was great and had no problem in teaching the lessons in English. Thank you Laurens!!!!!

Onze partners

Ga naar de bovenkant