Motorrijles: veilig, vertrouwd en vol passie op pad

Hoor je weleens dat motorrijden onveilig is? Motorprofessional vindt dat motorrijden niet gevaarlijk hoeft te zijn, maar dat je wél gevaarlijk motor kunt rijden. Wij zijn er voor iedereen die veilig wil motorrijden. Of je nu voor het eerst op de motor stapt of al jaren je rijbewijs hebt: je bent welkom! Veiligheid, techniek én genieten zijn onze uitgangspunten voor alle programma’s.

Sinds 2019 heeft Motorprofessional de hoogste erkenning van de BMW International Instructors Academy (IIA). En dat is uniek: als enige in Nederland mogen wij deze gerenommeerde methode gebruiken in onze trainingen en lessen! Over de hele wereld staat de IIA-training bekend om de snelle en veilige resultaten.

Proefles motorrijden

 

Enthousiast over motorrijden maar nog niet zeker of het iets voor je is? Kom gerust langs voor een kop koffie en een introductieles. We kijken dan samen naar wat er bij jou past en hoe wij daar eventueel invulling aan kunnen geven. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.


    *verplichte velden

    Toestemming voor opslaan gegevens
    Ja, ik geef toestemming voor het opslaan en gebruiken van mijn gegevens.