Motorprofessional On Road Rally

19 t/m 25 juni 2023

Daag jezelf uit

Het dagelijkse Nederlandse verkeer biedt nauwelijks gelegenheid om jouw BMW Motorfiets volledig te beleven. Je BMW-motor is gemaakt om te rijden, veel te rijden. Daag jezelf komende zomer uit om je grenzen te verleggen en haal het maximale uit je motor en jezelf tijdens de Motorprofessional On Road Rally! 

19 – 25 juni 2023 

Bezit jij een flinke dosis motorrijervaring in binnen- en buitenland en wil jij jezelf eens flink uitdagen? Doe in juni dan mee met de Motorprofessional On Road Rally! We rijden 7 dagen lang mooie routes en special stages. Doen we uitdagende proeven en kennis op over het belang van veilig(er) motorrijden, BMW en haar verschillende motoren. Natuurlijk slaan we ook de bezoeken aan het BMW  museum, BMW Welt en de BMW-fabriek niet over.  

Wat gaan we doen tijdens de Motorprofessional On Road Rally? 

De Motorprofessional On Road Rally is een uitdagend motorevenement over verharde wegen. We rijden mooie routes, snelle bochten en steile hellingen, testen je voertuigbeheersing en kennis over veilig(er) motorrijden en over BMW Motorrad. Aan het eind van de dag maken we de balans op en kronen we de dagwinnaar. Aan het eind van de week ontvangen de 3 beste rijders, net als met een andere rally, een leuke prijs.

Meer weten over de Motorprofessional On Road Rally? 

Wil je meer weten over de Motorprofessional On Road Rally? Motorprofessional organiseert dit jaar voor de eerste keer deze uitdagende on road motorrally. Wij snappen het als je hier vragen over hebt. Neem gerust contact met ons op. 

Laurens Wisselink
[email protected]
(038) 20 226 66
(06) 23 96 46 45 

Rijschool Motorprofessional
Schoenerweg 1b
8042 PJ Zwolle