Passie voor motorrijden

Motorrijden is onze passie. Bij Motorprofessional zien we de motor niet enkel als vervoersmiddel, maar vooral als hobby. Veiligheid, kennis en inzicht zijn belangrijke voorwaarden om volop te kunnen genieten. En dat leren wij je graag! Hoe kun je veilig(er) door het verkeer rijden, hoe rijd je meer ontspannen door de bergen, hoe kom je heerlijk ontspannen thuis van je woon-werk verkeer, al dit soort vragen willen wij graag met je bespreken en oefenen.

Wie is Laurens? 

Laurens is als verkeerskundige opgeleid en de laatste jaren professioneel motorinstructeur en motortrainer. Als VRO docent bij de KNMV en als On Road Veilgheidstrainer bij BMW Motorrad is het zijn dagelijks werk om beginnende en ervaren motorrijders op te leiden tot veilige(re) verkeersdeelnemers. 

De meeste trainingen geeft Laurens zelf, maar daarnaast werkt hij samen met een groep van even enthousiaste en deskundige motorrijinstructeurs die waar nodig ondersteunen. ”Bij mijn motorrijlessen streef ik naar perfectie, om te zorgen dat jij op de meest correcte en veilige manier de weg op gaat. Motorrijden draait om beleving en vrijheid, en dit is voor velen dan ook ultiem genieten.”

Ervaringen

1986 Verkeerskundig Ingenieur (Nationale Verkeersacademie Tilburg);

2003: WRM instructeur (de ‘normale’ instructeursopleiding);

2005: Instructeur BMW Motorbegeleidingsteam;

2005: Oprichting Motorprofessional;

2007: KGI instructeur (KNMV gediplomeerd instructeur);

2007: (motor)Transportbegeleider Exceptionele Transporten (C.C.V.);

2008: RMT instructeur (KNMV Regionale Motorvaardigheids Training instructeur);

2009: Docent motorinstructeurs (ANWB Test- en Trainingscentrum);

2011: VRO docent (KNMV Docent Verhoogde Rijvaardigheidsopleidingen);

2017: ADHD en Autisme coach (De Verkeersacademie Nieuwegein);

2018: Rijangst-labelcoach (Prudente en IPZO);

2019: Docent Motorinstructie (De Verkeersacademie Nieuwegein)

2019: BMW On Road Safety Instructor (BMW International Instructors Academy)

Wie is Wietze?

Wietze is geboren in 1995 en heeft in 2017 de opleiding tot motorinstructeur gevolgd bij…. Motorprofessional! Wietze is een actieve motorcrosser en motorrijder in hart en nieren. Na zijn opleiding werkte hij voor ANWB rijopleidingen, waar hij in zijn eerste jaar al opviel als één van de betere instructeurs bij de ANWB in heel Nederland. Een mooi compliment.

Omdat Wietze graag nog vaker op de motor stapt, maakt hij de overstap naar Motorprofessional. Hij gaat bij Motorprofessional fulltime motorrijles geven en dat is wat hij graag doet. Als instructeur is Wietze zeer nauwkeurig. Hij is geduldig, rustig en wil niets liever dan zijn leerlingen veilig en goed leren motorrijden.

Daarnaast is hij net zo leergierig als Laurens. Je ben als rijinstructeur namelijk nooit uitgeleerd… Dat maakt je een echte Motorprofessional. ;-) Wietze start in april zijn opleiding tot KNMV gediplomeerd instructeur, de hoogst haalbare opleiding voor motorinstructeurs in Nederland.

Meer weten over de BMW Veiligheidstrainingen?
Vraag onze gratis brochure aan!