Videoserie: het effect van snelheid

Ben jij je bewust van het effect van snelheid wanneer je op je motor rijdt? Hierbij gaat het om je eigen snelheid, maar ook de snelheid van je medeweggebruikers. Door je weggedrag af te stemmen op het verkeer om je heen, bepaal jij jouw veiligheid als motorrijder. Op ons YouTube-kanaal hebben we verschillende playlists gemaakt om jou te helpen bij veiliger motorrijden.

In de playlist het effect van snelheid, nemen we je aan de hand van 7 video’s mee in het effect van snelheid op je verkeersdeelname. Wat is het effect van je snelheid bij een ongeval? En wat doet snelheid voor je remweg? Door je bewust te zijn van het effect van snelheid, kun jij slimmer motorrijden wat het plezier tijdens je volgende motorritten vergroot. Laat je met deze playlist inspireren voor je eigen gedrag als je de weg op gaat.

Veiliger leren motorrijden?

Heb jij je motorrijbewijs en wil jij leren hoe jij jouw veiligheid op de motor vergroot? Motorprofessional biedt diverse on road motortrainingen die jou leren om slimmer motor te gaan rijden. De BMW Veiligheidstrainingen van Motorprofessional worden altijd op maat samengesteld. Heb jij bijvoorbeeld moeite met bochten rijden? Na een BMW Veiligheidstraining is jouw bochtenwerk een stuk soepeler! Bekijk ons aanbod motortrainingen via onderstaande button.