Motorrijbewijs-safe!

 

Motorrijden is fantastisch! Mits je het goed en vooral veilig doet. Motorprofessional onderscheidt zich van de concurrent doordat veiligheid vanaf de eerste les centraal staat. Het is aangetoond dat rijopleidingen gericht op risicoperceptie leiden tot veiliger rijgedrag en een verbeterde gevaarherkenning. Bij Motorprofessional begin je met de masterclass ‘veilig motorrijden’ voor je de weg op gaat. Alle thema’s uit deze masterclass komen in de lessen op de weg weer aan bod. Je krijgt dus meer lessen dan de verplichtte onderdelen voor het A rijbewijs. Hierdoor ga je straks met meer rijervaring dan andere motorrijders de weg op. Wil je meer weten over onze bijzondere lessen, zoals in Amsterdam, op de Postbank, nachtritten en nog veel meer, lees dan hier verder.

Moderne lesmethoden

Met alleen inhoudelijke inzichten ben je er nog niet. De manier van lesgeven is natuurlijk ook erg belangrijk. De Motorprofessional instructeurs zijn deskundig en respectvol. Tijdens de lessen worden er ook video-opnames en zelfreflectie-opdrachten gebruikt. Het leren gaat hierdoor sneller, waardoor je je rijbewijs sneller in handen hebt!

Proefles motorrijden

 

Enthousiast over motorrijden maar nog niet zeker of het iets voor je is? Kom gerust langs voor een kop koffie en een introductieles. We kijken dan samen naar wat er bij jou past en hoe wij daar eventueel invulling aan kunnen geven. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.


    *verplichte velden

    Toestemming voor opslaan gegevens
    Ja, ik geef toestemming voor het opslaan en gebruiken van mijn gegevens.